Nastaberg 2017

Kampanj pågår, passa på att ansluta dig till ett riktigt bra pris.
2017-06-29
Vi förlänger kampanjen till 25:e augusti. Under V27 - V29 kommer vi att finnas i området, kontakta mig gärna om du vill ha ett personligt besök för att presentera vårt erbjudande. Installationstiden kommer inte att påverkas av att kampanjtiden förlängs.
Med vänlig hälsning
Lars Kihlberg


2017-06-09.
Nu ligger den powerpoint som jag visade på mötet uppe här på hemsidan, se nere till höger.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


Snabbhetserbjudande
Om du bestämmer dig snart och skickar in påskrivet avtal till oss senast den 30:e juni 2017 får du ett extra bra pris. Om du kan göra en del av grävningen själv blir priset ännu lite lägre.
OBS! Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du själv väljer hos leverantörerna som finns i nätet. Läs mer om hur det fungerar i bifogad folder.
Nyckelfärdig installation – 21 900 kr
Vi gräver hela vägen fram till ditt hus, lägger ner rör, drar fram fiber, fixar håltagning i huset och installerar medieomvandlare (CPE) max fem meter in i huset. (Ordinarie pris 27 995 kr.)
Egen grävning på tomten – 19 900 kr
Vi ansvarar för samma moment som ovan, förutom att du själv ordnar grävning från tomtgräns fram till villan samt nedläggning av rör, allt enligt givna instruktioner.


Vi går nu ut med en kampanj i ditt område gällande installation av fiber från Stadsnät – ett lokalt, kommunalt, snabbt och prisvärt fibernät – och ger dig nu chansen att få veta allt om det här med fiber. Hur bra är det egentligen? Hur blir man ansluten? Vad är Stadsnät? När kan det vara klart? Och hur mycket kostar det? De här, och alla andra frågor som du och dina grannar har, besvarar vi på informationsmötet:

När? Torsdagen den 8:e Juni 2017, kl. 18.00–19.30

Var? Brunnsskolan, Matsalen
Installationerna kommer att göras löpande under kvartal 1–2 2018. Alla som anmäler sig under kampanjen erbjuds en anslutning. Mer om det på informationsmötet. Har du inte möjlighet att komma, eller vill du få svar på något redan nu, är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Titta också gärna i bifogad folder och på www.stadsnat.se för mer information.

Vänliga hälsningar,

Lars Kihlberg
Tfn: 019-761 22 58
Mejl: lars.kihlberg@stadsnat.se
Lars_Kihlberg
Vår säljare
Om du vill veta mer om våra kampanjområden är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Lars Kihlberg.

telefon: 019-761 22 58
mail: lars.kihlberg@stadsnat.se
Filer
#inlineditbutton